top of page
home_page_house_vector.png
kvíz_alap.jpg

Havi rejtvény

Korosztályonként (óvodás és 1. osztályos, általános iskolás) különböző, érdekes, szórakoztató fejtörőkkel készülünk a gyerekeknek minden hónapban. A nyerteseket apróságokkal jutalmazzuk. Részletekkel kapcsolatban érdeklődj könyvtárunkban!

baba-mama_háttér.jpg

Baba-mama klub

baba-mama_baby.jpg

A Védőnői Szolgálattal 2017 óta működő, közösség építő klubunk igen nagy népszerűségnek örvend. Minden hónap első péntekén, a kismamákat leginkább érdeklő témákkal kapcsolatos interaktív előadásokon és foglalkozásokon vehetnek részt az érdeklődő szülők, nagyszülők és babák.

alkotóka_háttér.JPG

Alkotóka

Minden második héten kézműves tárgyakat készítünk különböző technikákat alkalmazva, az évszakoknak megfelelően, a jeles napokra különös figyelmet fordítva. Ingyenes foglalkozásunkon bárki részt vehet.

IMG_0654_mod.jpg

Könyvtári foglalkozások

Szolgáltatásaink között fontos szerepe van az igen változatos témájú foglalkozásainknak. A hosszú évek alatt, számtalan könyvtárhasználatra, egy bizonyos könyvre, mesére, jeles napra épülő interaktív előadással állunk az óvodák és általános iskolák rendelkezésére, melyek akár egy tanóra vagy egy kisgyermekes foglalkozás keretein belül is igénybe vehetők.

gyermekesemeny
footer_edited.jpg
Gyermek%20logo%20vector_edited.png

Szentes Városi Könyvtár Gyermekkönyvtára

Elérhetőség

Gyermekkönyvtár:

6600, Szentes

Petőfi u. 1.

Telefon: (63) 313-654

Email:

gyermekkonyvtar@vksz.hu

facebook-icon-vector_edited.jpg
youtube.jpg
facebook-icon-vector.png
insta_vector.png
bottom of page